نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

جزئیات دیدار مهم محمود عباس و پوتین | آنچه در فلسطین رخ می‌دهد از چشم روسیه دور نمی‌ماند

رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو تاکید کرد که کشورش تحولات منطقه را به‌رغم درگیر بودن با جنگ اوکراین رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت رخداد‌های غرب آسیا، به‌رغم در جریان بودن جنگ اوکراین، از چشم روسیه دور نمی‌ماند.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که پوتین به محمود عباس گفت: همه می‌دانند که در حال حاضر، متاسفانه، روسیه باید از منافع خود و با سلاحی در دست از مردم خود دفاع کند، اما آنچه در خاورمیانه و در فلسطین رخ می‌دهد، مسلما، از چشم روسیه دور نمی‌ماند.

پوتین افزود: روسیه فاجعه انسانی در فلسطین را با اندوه و نگرانی دنبال می‌کند و هر کاری برای حمایت از مردم فلسطین انجام می‌دهد.

اظهارات پوتین درباره تحولات منطقه در حالی مطرح شده است که حملات رژیم صهیونیستی در غزه با هدف «نابودی حماس» نزدیک به ۴۰ هزار شهید فلسطینی بر جای گذاشته و جمعیت میلیونی آوارگان این شهر به دلیل کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم، دارو و تجهیزات پزشکی با بحرانی انسانی مواجه است.

طبق واکنش‌های بین‌المللی و تحلیل‌ها درباره تاثیر ۲ اقدام تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران و «فؤاد شکر» یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان در بیروت، این موضوع روند مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا میان طرفین جنگ را با اخلالی جدی مواجه ساخته است.

از طرفی، با وعده «مجازات سخت» از سوی ایران و دیگر گروه‌های مقاومت به خون‌خواهی شهید هنیه نگرانی‌های بین‌المللی درباره پیامد‌های پاسخ نظامی ایران و دیگر گروه‌های مقاومت به تروریسم برون‌مرزی رژیم صهیونیستی افزایش یافته است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار